Opleiden

Leer de fijne kneepjes

Wil jij het vak leren? Je grafische skills beter ontwikkelen? Wij leren je de fijne kneepjes van het vak.

Loop jij binnenkort stage bij ons?

Wat ga je doen?

Je gaat leren hoe een boodschap overgebracht moet worden in combinatie met beeld en tekst. Dit passend bij de juiste doelgroep. Uiteraard maak je dit met een goed grafisch ontwerp.
 
Je leert advertenties maken voor onze eigen kranten, media uitingen met en zonder animatie, logo ontwerp, krant ontwerp, een stukje marketing, af en toe een belletje naar de klant, Social Media posts, flyers, magazines, huisstijlen en meer… uiteraard met de juiste begeleiding.
 
Je leert de fijne kneepjes van het grafische vak. Van begin tot eind word je hierin begeleid.

Over welke vaardigheden beschik jij?

Leren wij jou de fijne kneepjes van het vak? Dan vragen wij van jou een ruime dosis creativiteit en enthousiasme en je hebt oog voor detail, wilt veel nieuwe vaardigheden leren, je bent sociaal en flexibel en je hebt kennis van de meeste Adobe programma’s waar wij veel mee werken, bijvoorbeeld Illustrator, After Effects, InDesign en Photoshop. Herken jij jezelf en heb je zin om deze leerzame uitdaging aan te gaan? Laat het ons weten!

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team met ruimte voor een grapje. Yellow Impact is een jong bedrijf en is volop in ontwikkeling. Daarom staan we altijd open voor nieuwe, leuke en enthousiaste ideeën. Je krijgt een eigen bureau waar jij gedurende je stage periode je werk kunt uitvoeren, dus personaliseer je eigen werkplek gerust.

Wat zeggen onze stagiaires?

"Ik heb hier een leuke en vooral leerzame stage gelopen. Renate is erg gezellig en heeft veel passie voor haar werk, bedrijf en het team er omheen. Het was erg mooi om hier een deel van te zijn."
Britt
Stage 2020-2021
"Ik heb een leuke en leerzame stage gehad. Er is veel ruimte voor je het ontwikkelen van je eigen creativiteit".
Bart
Stage 2019-2020
"Yellow Impact is een bedrijf waar je gegarandeerd veel zult leren. De feedback die ik ontvang is opbouwend en het behalen van leerdoelen staat hier centraal. Al in al heb ik hier een erg fijne en leerzame tijd en zou ik dit bedrijf 100% aanraden."
Kaja
Stage 2020-2021
Ik heb over het algemeen een hele leuke tijd gehad als stagiair vormgeving bij Yellow Impact. Ik heb veel gevarieerd werk kunnen maken, van illustraties tot animaties. En het beheren, en content maken voor het instagram account was ook een leuke taak waar je veel verantwoordlijkheid in krijgt. Veel van het werk dat ik maakte was voor klanten, zoals geanimeerde advertenties en advertenties voor in de krant maar ook het ontwerpen van logo's, flyers, en visite kaartjes, en af en toe wat fotografie. Ik heb hierdoor goed geleerd hoe ik met klanten om moet gaan als vormgever. De werksfeer in het bedrijf is heel fijn, ik voelde me er heel snel thuis. dat kwam voor mij vooral omdat het qua personeel een klein bedrijf is waar iedereen hecht met elkaar is. Als stagiair vormgever werd ik begeleid door Renate, waar ik veel van heb geleerd; gedurende mijn stage heeft ze me steeds weer geintroduceert aan nieuwe opdrachten, waar ik in mijn eigen tempo aan kon wennen, en over kon leren. Ook was de werksfeer in het kantoor van de vormgevers altijd heel relaxed, en er was altijd wel tijd voor een grapje tussendoor.
Sandro
Stage 2019-2020