Fotografie

Hoe maak je een goede zakelijke foto?

Stel je zoekt een goede zakelijke foto voor de website van je bedrijf. Als het gaat om een zakelijke foto van bijvoorbeeld een bouwproject kun je dit natuurlijk mooi laten fotograferen met een prachtige lucht als achtergrond.
Alleen, waar gaat het om in de foto? 

Het bouwproject of de lucht? Een goede foto trekt de aandacht naar waar het om gaat, en in dit geval is dat het bouwproject. Een mooie wolkenlucht kan dan wel ondersteunend werken, maar het hoeft niet. Een goede fotograaf weet dit, en zal hier rekening mee houden.


Doel van de foto

Heb je een zakelijke foto van je bedrijfspand nodig? Bedenk ook hier: wat is je doel? Wil je een heldere en zakelijke
uitstraling van je bedrijf? Dan is zelfs de foto van je bedrijfspand hierin belangrijk. Een heldere, scherpe, rechte en duidelijke foto van je pand zal beter overkomen dan een onduidelijke, vage en scheve foto.Een mooie portretfoto

Zoek je een zakelijke portretfoto? Dan is het goed om te weten voor wie de foto is bedoeld.
Een persoonlijke Facebook profiel foto is echt iets anders dan een zakelijke foto voor een bedrijfswebsite. Een vakantiefoto werkt perfect op Facebook, maar voor een bedrijfsfoto zoek je toch iets met een zakelijke uitstraling. Dit mag best een foto zijn die buiten is gemaakt, of bij een machine of product. Een goede fotograaf weet hoe een zakelijke foto gemaakt wordt.

Zoek je een fotograaf voor je zakelijke foto’s? Wij helpen je om in eerste instantie alles eens te inventariseren.
Daarna bepaal je zelf of je mijn hulp nodig hebt bij het maken van de foto’s.
LET'S TALK