Winkler Prinsstraat 26b, 9403 AZ Assen
0592 744139 | 06 41842479
renate@yellowimpact.nl

Drukwerk

Created with Sketch.

Meer opvallen met je bedrijf?

Brochures of magazines

Kom professioneel voor de dag bij je (potentiële) klanten en relaties en laat brochures of magazines drukken. Ze zijn perfect om te gebruiken als productcatalogus, personeelsblad of clubblad. Wij kunnen brochures en magazines drukken in allerlei soorten en maten met diverse luxe afwerkingen.

Folders en Flyers

Folders drukken is in dit digitale tijdperk nog altijd ongekend populair. En dat is niet zonder reden. Het doorlezen van de folders is voor veel mensen namelijk een rustmomentje in de avond of de zondagochtend.

Wil jij folders laten drukken? Een goed idee, want een bedrukte folder is een effectieve manier om je boodschap onder de aandacht te brengen. Wij bieden drukwerk altijd aan in combinatie met ontwerp.

Tip! Hou er rekening mee dat een folder altijd gevouwen is. Liever ongevouwen? Kies dan voor onze flyers.

Roll-up banner bedrukken?

Sta je binnenkort op een beurs, congres of ander evenement en heb je geen zin in moeilijk op te zetten presentatiemateriaal? Kies dan voor een roll-up banner. De roll-up banner is makkelijk mee te nemen en binnen een handomdraai op te zetten én af te breken.

  • Geleverd inclusief handige draagtas
  • Verschillende formaten verkrijgbaar
  • Een prima toevoeging voor de beurs: naambadges
  • Een losse halogeenlamp bijbestellen kan ook

Onze vormgevers kunnen een mooi ontwerp voor je maken helemaal naar jouw wens.

Spandoek bedrukken?

Wil je het hele jaar door goed zichtbaar blijven? Laat een spandoek bedrukken. Of het nou is ter promotie van je bedrijf of evenement of gewoon voor een leuk feestje. Met onze spandoeken val je zeker op.LET'S TALK