Winkler Prinsstraat 26b, 9403 AZ Assen
0592 744139 | 06 41842479
renate@yellowimpact.nl

Ontwerp

Created with Sketch.

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal

Albert Einstein

Altijd al een krant of
magazine willen maken? 

Terecht vinden wij. Het is een ideaal middel om jouw verhaal eens op een andere manier te vertellen dan je gewend bent. Om jouw bedrijf te promoten, een jubileum te vieren, een event aan te kondigen of het nieuwe sportseizoen mee te starten. Maar waar begin je?

Jouw krant of magazine wordt een succes
Of het nu gaat om een maandelijkse krant of een eenmalig magazine voor een beurs, jubileum of andere gebeurtenis. Jij kiest zelf de begeleiding die je nodig hebt bij het maken van jouw krant of magazine. Samen zorgen we ervoor dat jouw communicatie een succes wordt.

Vormgeven eigen krant
Wij bezitten een eigen ontwerpstudio, waar onze vormgevers aan de slag gaan met jouw ideeën. Wij geloven in een flexibele werkwijze en helpen je daar waar dat nodig is.Poster en flyer ontwerp waar over nagedacht is

Het perfecte middel voor promotie.

We kunnen het allemaal; een tekst schrijven. Plak er een afbeelding bij en je bent klaar. Meestal vallen deze posters/flyers niet echt op. Voor wie geen genoegen neemt met dit soort posters/flyers, is bij ons aan het juiste adres!

Wij ontwerpen posters en flyers met verstand van zaken. We zorgen dat de look&feel aansluit op de doelgroep die je wilt bereiken. We gebruiken passende lettertypes, kleuren en vormen zodat de layout op valt tussen de promotiematerialen van je concurrent.
Yellow Impact ontwerpt nèt even anders!

Stuur eens een appje of kom langs voor een kopje koffiePORTFOLIO